Cocktail

Gebakken rundsvleesbrochette met Portosaus 4 g rundsbrochettes, paprika en rode ajuin5 cl olijfolie, klontje boter6 dl Portosaus DelinoVoor de krieltjesstoof1 rode ajuin100 g boter400 g beetgaar gekookte krielaardappelen200 g beetgaar gekookte erwtenverse munt Warm de oven voor op 170°Warm de braadpan heet met olijfolie en boter, zet...

Krabcakes 100 g jonge bladslascheuten (rucola, dille, peterselie, mesclum) 4 dl Cocktail van DelinoVoor de krabcakes 400 g uitgelekt krabvlees 2 eieren150 g panko1 pijpajuin (fijn gehakt )4 g groene currypoeder 50 g Cocktail van Delino1 limoen (sap) 1 dl olijfolie Meng alle ingrediënten voor de...

Bulgur met venkel, perzik en filet d'Anvers 400 g bulgur gaar gekookt in groentebouillon 200 g venkel (flinterdunne schijfjes )5 cl olijfolie100 g perzikblokjes20 g pijpajuin (fijngesneden )8 sneetjes filet d'Anvers4 dl Cocktail van DelinoVerse dillepluimpjes Meng de venkel met de olijfolie door de nog...

Gebakken gamba, avocadosalade en cocktailsaus 16 Gamba's (gepeld en ontdarmd)2 avocado (gepeld en in plakjes)1 rode ajuin (in flinterdunne ringen)1 puntpaprika (ontpit in fijne reepjes)200 g Cocktail van Delinoverse korianderscheuten ((bloempjes))Voor de Marinade2 dl olijfoliesap van 1 limoen5 g look geperst3 g paprikapoeder1 g...

Salade van Grijze Garnaal met Avocado, Tomaat & Cocktail 4 avocado's200 g kerstomaat200 g Gepelde Grijze GarnalenBieslook4 dl Cocktail van Delino Schil de avocado’s en snij ze in stukken. Snijd de kerstomaat in 2, meng met de advocado's, de bieslook, de garnaaltjes en de Delino Cocktail. ...

Zalmcocktailsalade TomatenVerse rode zalmGarnalenKrabGekookte eierenCocktail van Delino Maak de gekookte eieren fijn. Schik de ingrediënten in verschillende lagen: eerst een laag Cocktailsaus, daarop een laag eieren, daarna een laag bereide zalm. Daarna weer een laag Cocktailsaus, maar daar bovenop een laag gesneden tomaten met garnalen. Nog eens...

Ham Kaas Spread met Cocktail 200 g gekookte ham100 g belegen kaas2 gesnipperde sjalotten20 g gesnipperde kervel250 g Cocktail van Delino Cutter de ham heel vluchtig tot een grove korrel. Doe hetzelfde met de kaas. Meng met de saus sjalot en kervel. Doe in een schaal en...

Verrassend andere Scampi Salade 500 g scampi200 g sojascheuten50 g bruine bonen1 blikje asperges2 Tomaten1 preiSnuifje paprikaFijngehakt basilicumCocktail van Delino Snij de prei in fijne ringen en stoof ze samen met de sojascheuten. Snij de asperges en de tomaten in stukjes en meng alle ingrediënten. Voeg voor...

Tonijnsalade Tonijn (uitgelekt)Ui of sjalotjesGarnituur bestaande uit geraspte wortelen en selderCocktail van Delino Maak de tonijn los. Snijd de ajuin of sjalotjes in snippers en vermeng de ingrediënten met de Cocktailsaus. Garneer met wortelen en selder. ...

Spirelli met Cocktail 150 g jonge kaas150 g spirelli1 soeplepel zilveruitjes1 soeplepel fijne erwtjes150 g natuurham250 g Cocktail van Delino Kook de spirelli en snijd de kaas en de ham in blokjes. Voeg de Delino Cocktailsaus, de zilveruitjes en de fijne erwtjes toe. Meng alles goed en...

en_USEN
nl_BENL fr_FRFR de_DEDE en_USEN