08 feb Recepten-Gerechten-FR

Gebakken eendenborst, Porto-Sinaasappelsaus

Lentesalade van zalm, farfalle en Caesar dressing

Paling & Prei mango met honing-mosterdvinaigrette

Carpacciorolletjes

Chicken fingers & zoete aardappelfriet met Andalouse dip

Chorizobruger Thousand Islands

Mosselkrokant

Wrap met tonijn en Hawaisaus

Tongfilets krokant op gemengde sla

Zomerse kipsalade om naar uit te kijken!

Zeeduivel met tagliatelli en Portosaus

Carpaccio tomaat, gebrande makreel met Italian vinaigrette

Varkenshaasje, rode kool en Jagersaus

Reefilet met romige Portosaus

Sharing salad met hertenkalf & Portosaus

Surf en Turf met Indische pasta

Ovenschotel met kalkoennootje en Mosterdsaus

Arrabiatasaus op basis van Tomato Traiteur

Patatas Bravas

Chili con carne met Salsa Mexicana