Kiprollade met ratatouille & Bearnaise

Kiprollade met ratatouille & Bearnaise

Ingrediënten

  • 4 kipfilets
  • 50 g boter
  • olijfolie
  • 8 sneetjes rauwe ham
  • 600 g gekookte basmatirijst

Voor de ratatouille

  • 1 rode ajuin in zeer fijne ringen
  • 1 dl olijfolie
  • 1 courgette in blokjes
  • 1 bakje champignons in blokjes
  • 1 grote tomaat ontveld in blokjes
  • 4 dl Bearnaise van Delino

Instructies

  • Maak de ratatouille: Stoof de ajuinringen aan in de olijfolie, doe er de courgette, paprika en champignonblokjes bij.
  • Verminder het vuur en laat 10 min. stoven onder deksel.
  • Doe er de tomatenblokjes bij en laat nog 5 min.
  • Doorstoven onder deksel. Laat afkoelen.
  • Snijd de kipfilet in fijne plakjes.
  • Leg de sneetjes rauwe ham open naast elkaar, licht overlappend.
  • Schik daarop sneetjes kipfilet met daarop de ratatouille.
  • Rol op. Smelt de boter en de olijfolie en bak hierin de kiprollade in aan.
  • Verminder het vuur en laat garen onder deksel.
  • Snijd de rollade in gelijke plakken en presenteer met lekkere basmatirijst.
  • Werk af met de Bearnaise.


nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL