Zalmtartaar

Zalmtartaar

Ingrediënten

  • 400 g carpaccio van zalmfilet
  • uitgelekte kappertjes
  • verse dille
  • 1 sjalot
  • zwarte peper en zeezout
  • 200 g fijne sperzieboontjes
  • stokbrood
  • Bieslookvinaigrette van Delino

Instructies

  • Snij de carpaccio van de zalmfilet in blokjes en meng met 1 soeplepel uitgelekte kappertjes, 1 grote fijngesnipperde sjalot en 4 soeplepels bieslookvinaigrette.
  • Breng op smaak met een mespunt zwarte peper en zeezout.
  • Reinig en kook de sperzieboontjes beetgaar, laat schrikken in ijskoud water.
  • Presenteer de zalmtartaar met daarbij een hoopje sperzieboontjes, afgewerkt met een paar sneetjes stokbrood.


nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL