05 aug Huzarensalade & Creamy Basisvinaigrette met dille

Ingredients
- 400 g vastkokende aardappelen
- 200 g doperwten
- 150 g gerookte spekblokjes
- 100 g tomaten
- 1 rode ui
- 4 gekookte kwarteleitjes
- Verse dille
- Peper en zout
- Voor de Dillevinaigrette:
- 60 g dille of dillepasta
- 300 g Creamy Basisvinaigrette van Delino
Instructies
- Maak de Dillevinaigrette door de Delino Creamy Basisvinaigrette te mixen met de verse dille of de dillepasta.
- Schil de aardappelen, snij ze in brunoise en kook ze beetgaar in gezouten water. Giet af en laat afkoelen.
- Blancheer de erwtjes kort en koel direct af. Bak de spekblokjes even kort op, versnijd de tomanten en ui in brunoise.
- Vermeng alles in een mengkom en breng op smaak met peper en eventueel wat zout. Haal de dille los en schep door de salade.
- Werk af met kwartjes gekookte kwartelei.