Naan, Gegrilde Kip met Ananas-Paprika Salsa

Naan, Gegrilde Kip met Ananas-Paprika Salsa

Ingrediënten

  • 10 kleine naanbroodjes of 5 grote
  • 10 gegrilde kipfilets
  • Voor de Ananas-Paprika Salsa:
  • 800 g ananasblokjes
  • 800 g rode paprika in blokjes
  • 1 dl olijfolie
  • 2 teentjes look
  • Verse rozemarijn
  • 20 g rietsuiker
  • Zwarte peper uit de molen
  • 1 l Indische Curry van Delino

Instructies

  • Voor de salsa: Stoof de paprika en ananas in de olijfolie en breng op smaak met de rest van de ingrediënten, laat 20 minuten stoven onder deksel.
  • Warm de naan en de kipfileten snij ze in gelijke plakjes.
    Presenteer als belegd broodje of schik in een presentatieschaal waar je de naan vervangt door gekookte rijst.


nl_BENL