Wok van Pittige Scampi

Wok van Pittige Scampi

Ingrediënten

Instructies

  • Marineer de gamba in de helft van de sweet Chili woksaus gedurende een nacht.
    Snij de groene asperges in schuine plakjes.
    Kook de suikererwtjes en de erwtjes gaar in kokend gezouten water. Giet af en laat afkoelen onder koud water.
    Snij de paprika in brunoise.
    Kook de mie gaar in een pot kokend gezouten water. Giet af en laat afkoelen onder koud water. Meng nadien met wat olijfolie.
    Zet een wokpan op, voeg er olie aan toe en laat goed warm worden. Doe er de gemarineerde gamba bij en laat mooi aankleuren. Voeg er de groenten bij. Laat kort aanstoven en meng er de mie en de rest van de saus onder. Kruid eventueel nog bij met peper en zout.


nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL