Volkoren Pastasalade met Tonijn, Komkommer en Delino Hawaii

Volkoren Pastasalade met Tonijn, Komkommer en Delino Hawaii

Ingrediënten

  • 200 g volkoren penne rigate
  • 400 g uitgelekte tonijn
  • 100 g perzik uit blik
  • 1 komkommer
  • 1 rode ui
  • 1/2 bosje dille
  • 1 doosje mini-kerstomaatjes
  • 500 g Hawaii Saus van Delino

Instructies

  • Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel ze zorgvuldig onder koud stromend water. Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snij in blokjes. Bestrooi met zout, laat een half uurtje rusten en spoel dan onder koud stromend water. Laat zorgvuldig uitlekken. Pel de ui en snipper deze fijn. Snij de perzik in blokjes. Meng alles samen met de tonijn, presenteer in een ondiep schaal en versier met tomaatjes en plukjes dille.


nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL