Slaatje op zijn Italiaans met Roodbaarsfilet

Slaatje op zijn Italiaans met Roodbaarsfilet

Ingrediënten

  • 4 roodbaarsfilets
  • 100 g paneermeel
  • 1 ei
  • 20 blaadjes jonge spinazie
  • gemengde sla
  • 1 bakje kerstomaatjes
  • 1 groene en 1 rode paprika
  • Olijfolie
  • Dille en kervel
  • Sjalot
  • 20 komkommerbolletjes
  • Italian Vinaigrette van Delino

Instructies

  • Spinazie en sla wassen en droogzwieren. Paprika's pellen, zaadlijsten verwijderen en in dobbelsteentjes snijden. Gepaneerde roodbaarsfilets bakken in olijfolie. Schik uw bord als volgt: maak in het midden een torentje van fijn gesneden sla + 2 eetlepels Italiaanse Vinaigrette en erbovenop de gebakken visjes. Versieren met dille, kervel, kersttomaatjes en komkommerbolletjes en paprikadobbeltjes.
  • Tip: Geef een exotische tint aan uw gerecht door de roodbaarsfilets te vervangen door gepaneerde of bebloemde tilapia en de komkommerbolletjes te vervangen door meloenbolletjes.


nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL