Gebraiseerde ham met Jagersaus

Gebraiseerde ham met Jagersaus

Ingrediënten

  • 600 g gebraiseerde ham of kasslerrib
  • 200 g knolselder
  • 3 grote aardappelen
  • 5 dl melk
  • 4 ronde bladerdeeggebakjes
  • 200 g spruitjes
  • 50 g kaassaus
  • 5 dl Jagersaus van Delino

Instructies

  • Bak de ham of de kasslerrib gaar in de oven en snij in plakken. Schik ze in een cirkel en overgiet met de Jagersaus van Delino. Voor de knolselderpuree als garnituur kook je de geschilde knolselder en de aardappelen gaar in melk met peper, zout en nootmuskaat. Giet af en pureer ze. Schik de gaargekookte spruitjes op het bladerdeeggebakje en overgiet met de kaassaus. Gratineer en schik aan de rand van de schotel. Vorm met 2 soeplepels de knolselderpuree en schik ze rondom het vlees.


nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL