Partysalade met Kruidenvinaigrette

Partysalade met Kruidenvinaigrette

Ingrediënten

  • 3 stronken rauwe witloof
  • 1 pakje asperges
  • 1 paprika
  • 1 plak van +/- 1 cm Edamkaas
  • 1 gerookte forel
  • 1 dikke plak Gandaham
  • 1 meloen
  • 2 wortels
  • 2 gekookte eieren
  • 1 pijpajuin
  • Kruidenvinaigrette van Delino

Instructies

  • Snij drie stronken rauwe witloof in schijfjes. Schil 1 pakje asperges, kook ze gaar en snij ze daarna in stukken van 3 cm. Snij 1 paprika, 1 plak (van +/- 1 cm) Edamkaas, 1 gerookte forel en 1 dikke plak Gandaham in blokjes. Hol 1 meloen uit in bolletjes, rasp 2 wortelen in julienne en haal de 2 gekookte eieren door de eiersnijder. Snij 1 pijpajuin fijn en vermeng alle ingrediënten met elkaar. Overgiet tenslotte met de kruidenvinaigrette van Delino en garneer met nog wat gesnipperde pijpajuin en wat blaadjes witloof.


nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL