Pittige Lentesalade

Pittige Lentesalade

Ingrediënten

  • 3 wortelen
  • 150 g fetakaas
  • 150 g groene boontjes
  • 150 g artisjokharten of palmharten
  • 150 g asperges
  • IJsbergsla
  • 50 g zwarte olijven
  • 1 bakje kerstomaten
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • Kruidenvinaigrette van Delino

Instructies

  • Rasp 3 wortelen in julienne en snij 150 gr fetakaas in blokjes. Kook 150 gr groene boontjes, 150 gr artisjokharten of palmharten en 150 gr asperges gaar. Snij de asperges in stukken van +/- 4 cm en meng met ijsbergsla, 1 bakje kerstomaten, 50 gr zwarte olijven en 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten. Overgiet alles met de kruidenvinaigrette van Delino.
  • U kunt uiteraard ook artisjokharten of palmharten uit blik gebruiken.


nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL