Krokante Scholfiletjes op bedje van sla

Krokante Scholfiletjes op bedje van sla

Ingrediënten

  • 1 tomaat
  • 2 eetlepels olie
  • Peper en zout
  • Citroensap
  • 250 g garnalen
  • 300 g krielaardappelen
  • Gemengde sla
  • 3 scholfilets
  • 1 eiwit
  • 100 g paneermeel
  • Provençaalse kruiden
  • 1 dl Mosterdvinaigrette van Delino

Instructies

  • Tomaat pellen en in vier snijden, zaadjes verwijderen en in dobbelsteentjes snijden. Olijfolie mengen met citroensap, peper en zout. Deze vermengen met de dobbelsteentjes tomaat. Krielaardaardappelen gaarkoken en in dunne plakjes snijden. Gemengde sla kuisen en droogzwieren. Scholfilets kruiden met provençaalse kruiden en paneren en frituren. Na afkoelen zouten. Schik uw bord als volgt: sla op een hoopje schikken, in 2 hoeken aardappelen leggen, derde hoek met gepelde garnalen en vierde hoek met tomatendressing. Op de sla de krokante scholfilets in stervorm schikken. De Mosterdvinaigrette in apart potje met dekseltje erbij serveren.


nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL