Gegrilde Kippenborst met Oriental Saus

Gegrilde Kippenborst met Oriental Saus

Ingrediënten

  • Rode, groene en gele paprika
  • 1 courgette
  • aubergine
  • 4 tomaten
  • Rozemarijn, thijm & laurier
  • 4 aardappelen
  • 4 kippenborsten
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels gehakte basilicum
  • 350 g Oriëntal Saus van Delino

Instructies

  • Grill of bak de kippenborsten. Snij de groenten in grove stukken en bak het geheel aan in olijfolie. Voeg er de versneden look, rozemarijn, thijm en laurier aan toe. Kruid met peper en zout en laat het geheel kort maar goed doorstoven. Schik de kippenborsten op het bedje van groenten en laat ze nog zo'n 15 minuten in een 170°C warme oven verder garen. Voeg fijngehakte basilicum toe en serveer het met de Oriëntal saus.


nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL