Argenteuilrolletjes met groentenboeket

Argenteuilrolletjes met groentenboeket

Ingrediënten

  • 1 sneedje gekookte ham
  • 1/2 mimosa-eitje
  • Peterselie
  • 1 lange dunne schijf komkommer
  • 50 g knolselder in Mayonaise van Delino
  • Mayonaise van Delino
  • 1/4 gepelde tomaat
  • 1 witloofblaadje
  • 3 asperges
  • Enkele boontjes
  • Een wortelschijfje
  • Bloemkoolroosje
  • Kerstomaat
  • Preischeutjes
  • Enkele blaadjes Blonde Lollo salade
  • Bieslookvinaigrette van Delino

Instructies

  • Kook de asperges beetgaar, laat ze afkoelen en rol ze in een sneedje gekookte ham.
  • Garneer met mimosa-ei (Hard gekookt eitje waarvan het geel van het wit wordt gescheiden en beide delen worden verpulverd) en gehakte peterselie.
  • Rol voor de bereiding van het groenteboeketje de plak komkommer op en zet vast met een cocktailprikkertje.
  • Vul de bodem met de knolselder in Mayonaise van Delino en vul mooi verder op met de overige groentjes.
  • Serveer elk rolletje met een groenteboeketje en overgiet het geheel met wat bieslookvinaigrette van Delino.
  • Receptidee voor de slager/traiteur: u kunt ook alle ingrediënten in blokjes snijden en op die manier een overheerlijke schepsalade bekomen.


nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL