Gebakken rode poon, risotto opgewerkt met rouille ‘Delino’ en rode paprika’s

Gebakken rode poon, risotto opgewerkt met rouille 'Delino' en rode paprika's

Gebakken rode poon, risotto opgewerkt met rouille ‘Delino’ en rode paprika’s

Gebakken rode poon, risotto opgewerkt met rouille 'Delino' en rode paprika's

Ingredients

  • 400 g rode poon filet
  • 100 g risotto
  • 1 dl visfumet
  • 1 sjalotje
  • 25 g parmezaankaas
  • 1 rode paprika
  • 1 teentje look
  • Rouille van Delino

Instructies

  • Kuis de filets, kruid met peper en zout.
  • Besprenkel met olijfolie en gaar enkele minuten onder de grill.
  • Snij het sjalotje fijn en stoof deze aan.
  • Voeg er de risotto rijst aan toe en blus met warme visfumet.
  • Laat op een zacht vuur onder deksel garen.
  • Schil de paprika en snij deze in een fijne brunoise, stoof kort aan in olijfolie en voeg er wat fijngesneden look aan toe.
  • Kruid met peper en zout.
  • Meng onder de warme risotto wat gestoofde paprika's en de parmezaan.
  • Werk op met wat olijfolie en rouille, kruid af met peper en zout.
  • Dresseer op het bord en werk af met rouille.


nl_BENL