Gekleurde courgettesalade met munt, gegrilde kip, pijnboompitten en Deligno dressing

Gekleurde courgettesalade met munt, gegrilde kip, pijnboompitten en Deligno dressing

Ingrediënten

  • 2 groene courgettes
  • 2 gele courgettes
  • 1 rode chilipeper
  • 1 knoflookteentje
  • 1 bos verse munt
  • 1 bolletje mozzarella
  • 50 g pijnboompitten
  • 250 g gegrilde kipfilet (Volys)
  • 500 g Deligno dressing van Delino

Instructies

  • Snijd de courgettes in fijne plakken.
  • Verwijder de zaadjes uit de chili en snij in fijne ringetjes.
  • Pel en snipper de knoflook.
  • Fruit de knoflook en chili in olijfolie.
  • Voeg de courgetteplakjes toe en bak heel kort.
  • Laat afkoelen.
  • Laat de mozzarella uitlekken en trek in stukken.
  • Snijd de kipfilet in plakjes, vermeng alles samen met de courgette in een kom en schep voorzichtig door elkaar.
  • Breng op smaak met de Deligno dressing, zwarte peper en zout.
  • Werk af met fijngesneden munt en geroosterde pijnboompitten.


nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL