
12 sep Gekleurde courgettesalade met munt, gegrilde kip, pijnboompitten en Deligno dressing

Ingrediënten
- 2 groene courgettes
- 2 gele courgettes
- 1 rode chilipeper
- 1 knoflookteentje
- 1 bos verse munt
- 1 bolletje mozzarella
- 50 g pijnboompitten
- 250 g gegrilde kipfilet (Volys)
- 500 g Deligno dressing van Delino
Instructies
- Snijd de courgettes in fijne plakken.
- Verwijder de zaadjes uit de chili en snij in fijne ringetjes.
- Pel en snipper de knoflook.
- Fruit de knoflook en chili in olijfolie.
- Voeg de courgetteplakjes toe en bak heel kort.
- Laat afkoelen.
- Laat de mozzarella uitlekken en trek in stukken.
- Snijd de kipfilet in plakjes, vermeng alles samen met de courgette in een kom en schep voorzichtig door elkaar.
- Breng op smaak met de Deligno dressing, zwarte peper en zout.
- Werk af met fijngesneden munt en geroosterde pijnboompitten.