12 sep Varkensgebraad met groene groente, jonge aardappel met spek en mosterdsaus
Ingrediënten
- 1 varkensgebraad
- 2 eetlepels mosterd
- platte peterselie
- 600 g groene groenten (ertwtjes, boontjes, snijboontjes,...)
- 1 sjalot
- 600 g krielaardappelen
- 50 g gerookt spek
- 8 dl Mosterdsaus van Delino
Instructies
- Kruid het vlees en bak mooi bruin aan in boter of olijfolie.
- Haal de pan van het vuur en besmeer het vlees met mosterd, doe er de fijngesneden platte peterselie bij en laat verder garen in de oven.
- Kook ondertussen de groene groenten gaar.
- Stoof het sjalotje aan en doe er de groenten bij.
- Kruid af met peper en zout.
- Kook de aardappelen gaar en snij ze in vier.
- Stoof het spek aan en voeg er de aardappelen bij.
- Kruid af met peper en zout.
- Serveer met de warme Delino mosterdsaus.