Gebakken balletjes in Tartaarsaus

Gebakken balletjes in Tartaarsaus

Ingrediënten

  • 250 g mini gehaktballetjes
  • 1 bloemkool
  • 100 g kerstomaten
  • 1 rode ui
  • 200 g spinazie
  • 80 g geroosterde amandelnoten
  • 30 g verse dille
  • 30 g bieslook
  • Peper en zout
  • 600 g Tartaarsaus van Delino

Instructies

  • Maak de bloemkool schoon, verdeel ze in roosjes en meng ze met 2 el olijfolie. Kruid goed met peper en zout, doe ze in een ovenschaal, gril de bloemkool ongeveer 25 minuten in de oven op 200°C en laat daarna afkoelen.
  • Halveer ondertussen de tomaten en snijd de rode ui in reepjes.
  • Bak de gehaktballetjes kort aan in een pan met wat olijfolie.
  • Schep alles door elkaar en breng op smaak met de Delino Tartaarsaus, verse dille, bieslook, zout en peper.
  • Werk af met gehakte amandelnoten.


nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL