04 mei Gebakken balletjes in Tartaarsaus

Ingrediënten
- 250 g mini gehaktballetjes
- 1 bloemkool
- 100 g kerstomaten
- 1 rode ui
- 200 g spinazie
- 80 g geroosterde amandelnoten
- 30 g verse dille
- 30 g bieslook
- Peper en zout
- 600 g Tartaarsaus van Delino
Instructies
- Maak de bloemkool schoon, verdeel ze in roosjes en meng ze met 2 el olijfolie. Kruid goed met peper en zout, doe ze in een ovenschaal, gril de bloemkool ongeveer 25 minuten in de oven op 200°C en laat daarna afkoelen.
- Halveer ondertussen de tomaten en snijd de rode ui in reepjes.
- Bak de gehaktballetjes kort aan in een pan met wat olijfolie.
- Schep alles door elkaar en breng op smaak met de Delino Tartaarsaus, verse dille, bieslook, zout en peper.
- Werk af met gehakte amandelnoten.