Fris slaatje van Kip en Thousand Islands Vinaigrette

Fris slaatje van Kip en Thousand Islands Vinaigrette

Ingredients

  • 1 kip
  • 2 uien
  • 1 staaf selder
  • 1 Wortel
  • Slamengeling
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • Thousand Islandsvinaigrette van Delino

Instructies

  • Kuis de uien, selder en wortel op. Snij deze in grove stukken. Doe deze in een grote pot samen met de kip. Zet onder met water, voeg er peper, zout, tijm, laurier en kruidnagel aan toe. Laat op een zacht vuurtje garen gedurende 90 minuten. Haal de kip uit de bouillon en haal het vlees van het karkas. Laat afkoelen. Snij het kippenvlees in kleinere stukken en meng er de Thousand Islands Vinaigrette onder. Kruid eventueel nog bij met peper en zout. Schik op bord en werk af met de sla en wat vinaigrette.


nl_BENL