18 mei Salade van Avocado, rode Paprika en gebakken Tijgergarnaal

Ingrediënten
- 2 rijpe avocado's
- 2 rode paprika's
- 1 teentje look
- 12 tijgergarnalen
- Peper en zout
- Olijfolie
- Mengeling jonge sla
- Thousand Islandsvinaigrette van Delino
Instructies
- Pel de scampi en dep ze droog. Bak ze krokant aan in olijfolie en kruid ze af met peper en zout. Laat ze afkoelen. Schil de paprika's en snij ze in brunoise, bak ze kort aan samen met een fijngesneden teentje look in olijfolie en kruid ze af met peper en zout. Schil de avocado's, meng er de thousand-island vinaigrette en de rode paprika onder en kruid eventueel bij met peper en zout. Schik de salade van avocado op een bord, leg hierop de gebakken scampi's en werk af met een fris slaatje en de Thousand Islands Vinaigrette.