18 mei Kiprollade met Tomato Cream
Ingrediënten
- 8 kipfilets
- 2 eiwitten
- 100 g room
- 200 g halfgedroogde tomaten
- 2 rode, 2 gele en 2 groene paprika's
- 2 courgettes
- 300 g pasta
- Peper en zout
- 6 dl Tomato Cream van Delino
Instructies
- Vulling: Snij 2 kipfilets in stukken en mix deze fijn, voeg er het eiwit en de room aan toe, kruid af met peper en zout. Voeg er de halfgedroogde tomaten aan toe.
- Rollade: Snij de resterende kipfilets in plakken en leg deze op aluminiumfolie. Leg hierop de vulling en rol deze toe. Gaar gedurende 30min. op 100°C in de oven of combi-steamer. Pas de gaartijd aan aan de dikte van de rollade en zorg ervoor dat de rollade volledig gaar is.
- Snij de groentjes in brunoise en stoof deze aan in olijfolie. Kook de pasta gaar en meng deze samen met de groeten en de Delino Tomato Cream. Schik de schotel.