Lasagne DELINO

Lasagne DELINO

Ingrediënten

Instructies

  • Laat de boter smelten in een pan en voeg er zetmeel (mais- of aardappelzetmeel) aan toe, terwijl je goed roert. Voeg al roerend 1,5 dl melk toe en laat enkele minuten doorkoken. Laat 300 gr gemalen gruyère of emmental op een zacht vuurtje smelten in de saus. Breng op smaak met wat nootmuskaat, zout en peper. Bak 1 kg gehakt in een beetje boter tot de stukjes mooi bruin zijn. Vermeng daarna het gehakt met de mengeling (naar smaak) van tomato saus en gekruide tomatensaus pizza van Delino. Giet in een ovenschaal een laagje béchamelsaus, leg er enkele lasagne-vellen (best voorgekookt) op en giet er dan nog een laagje van de sausenmengeling over. Herhaal dit tot de schaal vol is. Zorg ervoor dat de bovenste laag béchamelsaus is en bestrooi met gemalen kaas.


nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL