Ovenschotel met kalkoennootje, gestoofde spitskool, broccoli en mosterdsaus

Ovenschotel met kalkoennootje, gestoofde spitskool, broccoli en mosterdsaus

Ovenschotel met kalkoennootje, gestoofde spitskool, broccoli en mosterdsaus

Ovenschotel met kalkoennootje, gestoofde spitskool, broccoli en mosterdsaus

Zutaten

  • 10 x 120 g kalkoennootjes (Volys Star)
  • 750 g spitskool
  • 750 g broccoli
  • 750 g aardappelen
  • 1 l Mosterdsaus van Delino

Anleitungen

  • Snij de spitskool fijn en stoof ze aan in olijfolie of boter.
  • Kook de broccoliroosjes gaar in kokend gezouten water.
  • Laat direct afkoelen onder koud stromend water.
  • Meng de spitskool met de broccoli.
  • Doe wat Delino mosterdsaus in een ovenschotel, leg hierop de groenten en de kalkoennootjes.
  • Laat opwarmen in een oven van 150°C.


de_DEDE