Varkensgebraad met gebakken champignons en krielaardappel

Varkensgebraad met gebakken champignons en krielaardappel

Varkensgebraad met gebakken champignons en krielaardappel

Varkensgebraad met gebakken champignons en krielaardappel

Zutaten

  • 600 g varkensgebraad
  • 200 g champignons (mengeling van champignons)
  • 200 g neue Kartoffeln
  • 5 dl Mosterdsaus van Delino
  • platte peterselie
  • olijfolie of boter
  • peper en zout

Anleitungen

  • Kruid het varkensgebraad goed af met peper en zout.
  • Bak deze mooi bruin aan in olijfolie.
  • Laat verder garen in een oven van 180°C gedurende een 25-tal minuten.
  • Snij ondertussen de chamignons en bak ze aan.
  • Kruid af met peper en zout en voeg op het laatste moment wat fijn gesneden platte peterselie bij. Kook de krielaardappelen gaar en bak ze kort aan. Kruid af met peper en zout.
  • Warm de Delino mosterdsaus op. Snij het vlees in plakjes en dresseer op een bord.


de_DEDE