Goulash met Zigeunersaus

Goulash met Zigeunersaus

Ingredients

  • 1200 g Rund- of varkensstoofvlees
  • 4 sjalotten
  • 2 wortelen
  • 1 rode paprika
  • 1 dl rode wijn
  • 2 dl runderfond
  • 1/2 koffielepel paprikapoeder
  • Olijfolie
  • Salt and pepper
  • Platte peterselie
  • 500 g Delino Gipsy Sauce

Instructions

  • Maak alle groenten schoon, snijd de wortelen in stukken, de paprika in reepjes en snipper de sjalotten fijn.
  • Verhit olijfolie in een stoofpot. Kleur het vlees in de pan, voeg de groenten toe en blus met de rode wijn. Laat nog even opkoken, voeg de runderfond toe en kruid met de paprikapoeder, peper en zout.
  • Laat alles ongeveer 1 uur op een middelhoog vuur stoven, voeg de Zigeunersaus toe en laat nog even inkoken.
  • Werk af met platte peterselie, peper en zout.


en_USEN