Ovenschotel van Groene Kool, Gemengd Gehakt en Tomato Cream

Ovenschotel van Groene Kool, Gemengd Gehakt en Tomato Cream

Ingredients

  • 800 g mixed minced meat
  • 100 g gezouten spekreepjes
  • 2 sjalotjes
  • 50 g panko of paneermeel
  • 1 groene kool
  • 2 eieren
  • Salt and pepper
  • 6 dl Tomato Cream DELINO

Instructions

  • Snij de sjalotjes fijn en meng ze met het gehakt, meng hieronder ook de eieren en het paneermeel. Kruid af met peper en zout. Kuis de groene kool op en kook de groene bladeren kort in kokend gezouten water of de steamer. Snij de rest van de groene kool fijn. Leg de gekookte bladeren op aluminiumfolie, leg hierop het gehakt en maak er een worst van.
    Gaar gedurende 30min. op 100°C in de oven of de combisteamer. Stoof de spekreepjes aan in olijfolie, voeg er de gesneden groene kool aan toe en laat zachtjes garen. Kruid af met peper en zout. Schik in een schotel wat gestoofde groene kool, hierop de plakjes gehakt en werk af met de Delino Tomato Cream


en_USEN