Loempia met Eend

Loempia met Eend

Ingredients

  • 1,5 kg eendeborst
  • 2 grote sjalotten
  • 600 g wortels
  • 600 g sojascheuten
  • 600 g shitake champignons
  • 8 dl Chinese saus van Delino

Instructions

  • Snij de vetrand van de eendenborst in en bak eerst langs de vetkant aan, in de warme koekenpan. Kleur mooi aan beide zijden en gaar verder in een voorverwarmde oven van 180°C. Snipper de sjalotten fijn. Snij de wortels in balkjes en kook of stoom ze beetgaar. Stoof de groenten kort aan in wat eendenvet. Meng met de Chinese saus. Verdeel de groenten en de eendenborst op loempiavellen en maak een mooie loempia. Bak in een oven of in de frituur. Presenteer met een frisse kruidensalade of verdeel de groenten op een presentatieschotel met aarop de in schijfjes gesneden eendenborst.


en_USEN