Quinoasalaatje van Kip, Ananas, Kokos & Madras

Quinoasalaatje van Kip, Ananas, Kokos & Madras

Ingredients

  • 100 g quinoa
  • 1 blik pineapple
  • 1 soepkip
  • 1 carrot
  • 1 onion
  • Tijm en laurier
  • 1 prei
  • Selder
  • 1 eetlepel kokosschilfers
  • Bieslook of platte peterselie
  • 5 dl Madrasdressing van Delino

Instructions

  • Snij de wortel prei en selder in stukken en zet onder in water. Voeg er de kip, tijm en laurier aan toe. Kruid met peper en zout. Gaar de kip op een zacht vuurtje. Haal het vlees van de kip. Snij het vlees wat fijner en laat afkoelen. Kook de quinoa gaar in de kippenbouillon en laat alle ingrediënten goed afkoelen. Snij de ananas in gelijke stukken. Meng alles samen met de Delino Madrasdressing en werk af met bieslook of platte peterselie.


en_USEN