Braziliaanse Pulled Chicken salade met Hawai

Braziliaanse Pulled Chicken salade met Hawai

Ingredients

  • 200 g chicken breast
  • 200 g geraspte wortel
  • 75 g rozijnen
  • 1 Granny Smith appel
  • 1 rode ui
  • 30 g verse koriander
  • Sap van 1 limoen
  • Peper, zout en eventueel komijn
  • 300 g Hawai saus van Delino

Instructions

  • Snijd de appel en de rode ui in fijne julienne.
  • Kook ondertussen de kipfilet gedurende ongeveer 20 minuten in een pan met ruim water. Giet af en laat afkoelen.
  • Haal het vlees met 2 vorken los, meng met de ui, wortel, appel, rozijnen, koriander, het limoensap en de Delino Hawai.
  • Breng op smaak met zout, peper en eventueel een kleine hoeveelheid komijnpoeder.
  • Tip: dit is een lekkere maaltijdsalade om tortilla's mee op te vullen.


en_USEN