Thaise schepsalade & Creamy Basisvinaigrette met groene curry

Thaise schepsalade & Creamy Basisvinaigrette met groene curry

Ingredients

  • 500 g chicken breast
  • 15 g fijngesneden rode ui
  • 50 g fijngesneden groene paprika
  • 10 g verse koriander
  • 10 g basilicum
  • Fijngehakte pindanootjes
  • Fijngesneden lente-ui
  • Voor de Groene Curryvinaigrette:
  • 14 g groene currypasta
  • 6 g vissaus
  • 40 g limoensap
  • 40 g cassonade suiker
  • 20 g zoete chilisaus
  • 200 g Creamy Basisvinaigrette van Delino

Instructions

  • Vermeng, voor de Groene Curryvinaigrette, alle ingrediënten.
  • Snijd de kipfilet in brunoise en vermeng met de Groene Curryvinaigrette, de fijngesneden rode ui, groene paprika, basilicum en koriander.
  • Werk af met wat fij gesneden lente-ui en gehakte pindanoten.


en_USEN