Print Recipe
Orientaalse wrap, vinaigrette met baharat
Ingredients
4
tortilla's
(tarwe, mais of wortel)
4
dl
Creamy basisvinaigrette van Delino
5
g
baharat kruiden (ras-el hanout kan ook)
50
g
granaatappel
Verse oregano (of marjolein)
Voor de vulling
200
g
gekruid gehakt of lamsgehakt
50
g
vetstof
1
rode ajuin
fijn versnipperd
200
g
courgetteblokjes
100
g
gele puntpaprika
ontpit in blokjes
Instructions
Bereiding
Warm uw pan met de vetstof en kleur er kleine stukjes gehakt in aan. Doe er de groenten bij en stoof gaar. Werk af met wat oreganoblaadjes.
Meng de Creamy basisvinaigrette met de kruiden en granaatappel.
Presentatie
Lepel de vulling in de verwarmde tortilla en plooi dicht, werk af met de Creamy basisvinaigrette.
Notes
TIP: Vervang het gehakt door een vegetarisch alternatief of extra groenten voor een veggie wrap.