Print Recipe

Aardappelsalade met gegrilde groenten en Salsa Azteca saus

Servings: 4

Ingredients

  • 3 dl Salsa Azteca DELINO
  • 4 bloemig kokende aardappelen
  • 1 rode punt paprika
  • 1 gele puntpaprika
  • 200 g courgette en aubergine in plakjes
  • 2 grote portobello champignons in reepjes
  • 1 dl olijfolie
  • verse rozemarijnblaadjes

Instructions

  • Laat ruim, gezouten, water opkoken. Kook de aardappelen gaar. Laat afkoelen, schil ze en snijd in gelijke plakken.
  • Reinig de paprika en snijd in reepjes. Meng samen met de courgette en aubergineplakjes en portobello door de olijfolie en breng op smaak met grof zeezout en rozemarijnblaadjes.
  • Warm de grillpan heet en grill de verschillende groenten gaar.
  • Schik de aardappel en gegrilde groenten en werk af met de Delino Azteca Salsa en rozemarijn.