Gemarineerde Brochettes

Gemarineerde Brochettes

Ingrédients

  • 4 brochettes
  • 40 g Vinaigre
  • 80 g uien
  • 80 g water
  • 1 tl Sucre
  • 1 tl Mosterd van Delino
  • 1 el Worcestershire saus
  • Enkele druppels tabasco
  • Poivre et sel
  • 100 g Tomato Ketchup van Delino

Préparation & dressage

  • Snij de uien heel fijn en meng deze met de azijn, water, Worcestershiresaus, tabasco, Tomato Ketchup, suiker, Mosterd en kruid af mnaar smaak met peper en zout. Laat de brochettes hierin gedurende een 8-tal uur marineren. Haal de brochette uit de marinade en bak of grill ze. Kruid af met peper en zout. De marinade kan je ook als warme saus presenteren.
  • Combineer met ons recept `Zuiderse Ratatouille`.


fr_FRFR