Witte Koolsalade met Gegrilde Kip

Witte Koolsalade met Gegrilde Kip

Ingrédients

  • Gegrilde kip:
  • 4 blancs de poulet
  • 6 tomates
  • 2 koffielepels geraspte gember
  • 2 cuillères kerriepoeder
  • 2 dl de l'huile d'olive
  • D'huile d'olive
  • 300 g Tomato Ketchup van Delino
  • Witte koolsalade:
  • 150 g Mayonnaise de Delino
  • 1 el witte wijnazijn
  • Enkele druppels Worcestershire saus
  • 150 g Tomato Ketchup van Delino
  • 450 g chou blanc
  • 4 el gehakte peterselie
  • Poivre et sel

Préparation & dressage

  • Snij de kipfilets in gelijke plakjes. Doe de tomaten, gember, kerrie, Tomato ketchup, olijfolie, peper en zout in een kom of blender en mix het mengsel fijn. Laat de kipfilets hierin marineren gedurende enkele uren. Haal uit de marinade en gril de kip aan. Kruid eventueel nog af met peper en zout. Snij voor de salade de witte kool in 4, haal de blaadjes stuk voor stuk af, snij de nerven eruit en snij de blaadjes in fijne julienne. Meng de Delino Mayonaise, witte wijnazijn, Worcestershiresaus, Delino Tomato Ketchup en meng dit onder de witte kool, Laat dit gedurende een uur marineren en kruid op het laatste af met peper en zout. Voeg er de peterselie aan toe.


fr_FRFR