05 Août Braziliaanse Pulled Chicken salade met Hawai
Ingrédients
- 200 g de filet de poulet
- 200 g geraspte wortel
- 75 g de raisins secs
- 1 Granny Smith appel
- 1 oignon rouge
- 30 g de coriandre fraiche
- Sap van 1 limoen
- Peper, zout en eventueel komijn
- 300 g Hawai saus van Delino
Préparation & dressage
- Snijd de appel en de rode ui in fijne julienne.
- Kook ondertussen de kipfilet gedurende ongeveer 20 minuten in een pan met ruim water. Giet af en laat afkoelen.
- Haal het vlees met 2 vorken los, meng met de ui, wortel, appel, rozijnen, koriander, het limoensap en de Delino Hawai.
- Breng op smaak met zout, peper en eventueel een kleine hoeveelheid komijnpoeder.
- Tip: dit is een lekkere maaltijdsalade om tortilla's mee op te vullen.