Pastasalade met ham, scampi, perzik, kaas en Hawai

Pastasalade met ham, scampi, perzik, kaas en Hawai

Ingrédients

  • 200 g pâtes
  • 100 g de tomates cerises
  • 180 g jambon cuit
  • 150 g scampi
  • 3 oignons jeunes
  • Verse basilicum
  • 4 perziken in partjes
  • 150 g jonge of jongbelegen kaas, fijngesneden
  • Poivre et sel
  • 500 g Hawai saus van Delino

Préparation & dressage

  • Kook de pasta en verfris onder koud water.
  • Verhit de grillpan en gril eerst de perziken en daarna de scampi's tot er mooie grillstrepen ontstaan.
  • Halveer de kerstomaten en versnij de lente-uitjes.
  • Vermeng de ingrediënten samen met de blaadjes verse basilicum. Breng op smaak met peper en zout.
  • Serveer met de Delino Hawai.
  • Tip: de pasta kan vervangen worden door quinoa of graantjes.


fr_FRFR