Kwartels met kool, champignons, soja en Oriental saus

Kwartels met kool, champignons, soja en Oriental saus

Ingrédients

  • 4 kwartels
  • 40 g de sauce d'huître
  • 20 g de mirin
  • Enkele druppels sesamolie
  • 1 ajuin
  • 1/4 de chou de Savoie
  • 250 g champignons
  • 400 g de germes soya
  • 400 g de riz cuit
  • 500 g Sauce Oriental de Delino

Préparation & dressage

  • Verwarm de oven voor op 180°C. Vermeng de oestersaus, de mirin en de sesemolie.
  • Bestrijk de kwartels met het mengsel en bak ze ongeveer 30 minuten in de oven. Bestrijk tussenin af en toe het met het mengsel.
  • Versnijd de ui, de savooikool en de champignons in hapklare stukjes, blancheer de savooi even in een pan met gezouten water. Verwarm een wokpan tot hij zeer heet is, start met het wokken van de ui en de champignons. Voeg vervolgens de savooi en de sojascheuten toe en doe de Delino Oriental saus erbij.
  • Leg de gewokte groentjes in een schaal met rijst en server de kwartels er bovenop met wat extra Delino Oriental saus.


fr_FRFR