05 Août Thaise schepsalade & Creamy Basisvinaigrette met groene curry
Ingrédients
- 500 g de filet de poulet
- 15 g fijngesneden rode ui
- 50 g fijngesneden groene paprika
- 10 g de coriandre fraiche
- 10 g basilicum
- Fijngehakte pindanootjes
- Fijngesneden lente-ui
- Voor de Groene Curryvinaigrette:
- 14 g groene currypasta
- 6 g vissaus
- 40 g limoensap
- 40 g cassonade suiker
- 20 g zoete chilisaus
- 200 g Creamy Basisvinaigrette van Delino
Préparation & dressage
- Vermeng, voor de Groene Curryvinaigrette, alle ingrediënten.
- Snijd de kipfilet in brunoise en vermeng met de Groene Curryvinaigrette, de fijngesneden rode ui, groene paprika, basilicum en koriander.
- Werk af met wat fij gesneden lente-ui en gehakte pindanoten.