Varkenshaasje in groene kool met Jagersaus

Varkenshaasje in groene kool met Jagersaus

Ingrédients

  • 700 g varkenshaasje
  • Tijm
  • 1 de chou de Savoie
  • 400 g Parisienne aardappeltjes
  • Arachideolie
  • Walnootolie
  • 400 g de Sauce Chasseur de DELINO

Préparation & dressage

  • Verwarm de over voor op 180°C.
  • Blancheer kort 8 mooie koolbladeren in kokend, licht gezouten water. Laat schrikken onder koud water en daarna uitlekken. Dep de bladeren droog met wat keukenpapier.
  • Schroei het vlees rondom dicht in olie. Kruid goed met peper en zout.
  • Leg de koolbladeren per twee zo op het werkvlak dat ze elkaar overlappen.
  • Verdeel er het varkensvlees op, bestrijk met wat olijfolie en tijm, rol op en bind vast met keukentouw.
  • Schik in een ovenschaal.
  • Vermeng de aardappeltjes met olijfolie en tijm, voeg ze toe in de ovenschaal en zet 30 minuten in de oven.
  • Werk af met de Delino Jagersaus.


fr_FRFR