Tagliatelle met scampi en Thai Red Curry

 



Ingrédients

  • 1 kg grote scampi's
  • 800 g tagliatelle 
  • 250 g Délino Thai red currysaus 
  • 50 g waterkers 
  • 200 g de tomates cerises 
  • Lente-ui
  • Paprikakruiden
  • Optioneel: parmegiano

Préparation & dressage

  • Ontdooi de scampi in koud water of in de koelkast. 
  • Halveer de kerstomaatjse en snij de lente-ui fijn. 
  • Pel de scampi en dep af op een keukenpapier. 
  • Kook de pasta ‘ al dente’ en giet af. 
  • Warm de Délino thai red curry op en meng er de pasta onder. 
  • Bak ondertussen de scampi beetgaar.  Niet te lang zodat ze niet rubberachtig worden. 
  • Kruid de scampi met wat peper en paprikakruiden.
  • Dresseer de pasta in een diep bord en leg de scampi er rond. 
  • Werk af met wat takjes waterkers, de kerstomaatjes en eventueel een paar schilfers goede Parmigiano. 



fr_FRFR