Kiprollade met Tomato Cream

Kiprollade met Tomato Cream

Ingrediënten

  • 8 kipfilets
  • 2 eiwitten
  • 100 g room
  • 200 g halfgedroogde tomaten
  • 2 rode, 2 gele en 2 groene paprika's
  • 2 courgettes
  • 300 g pasta
  • Peper en zout
  • 6 dl Tomato Cream van Delino

Instructies

  • Vulling:
    Snij 2 kipfilets in stukken en mix deze fijn, voeg er het eiwit en de room aan toe, kruid af met peper en zout. Voeg er de halfgedroogde tomaten aan toe.
  • Rollade: Snij de resterende kipfilets in plakken en leg deze op aluminiumfolie. Leg hierop de vulling en rol deze toe.
    Gaar gedurende 30min. op 100°C in de oven of combi-steamer. Pas de gaartijd aan aan de dikte van de rollade en zorg ervoor dat de rollade volledig gaar is.
  • Snij de groentjes in brunoise en stoof deze aan in olijfolie. Kook de pasta gaar en meng deze samen met de groeten en de Delino Tomato Cream.
    Schik de schotel.


nl_BENL