Wij zijn DELINO

DELINO is een ambitieus familiebedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van hoogwaardige sausen. DELINO wordt geleid door Stefanie en Evelyn Denys, professionals die beide kunnen bouwen op een meer dan 20 jaar lange ervaring in het bedrijf. De naam DELINO staat borg voor kwaliteitssausen. Al sinds 2005 zijn wij IFS Higher Level gecertificeerd! Samen met ons hele team werken we dagdagelijks aan het verfijnen van onze smaken en het creëren van nieuwe samenstellingen.

Onze roots

In 1986 maakten DELINO-oprichters Guido en Marleen Denys-Dejaegher van Delino hun hoofdactiviteit. Toen in 1996 DELINO zijn stichter en bezieler Guido Denys verloor, besloten zijn vrouw Marleen Denys-Dejaegher en hun dochters Stefanie en Evelyn het bedrijf met dezelfde zin voor kwaliteit en liefde voor het vak verder te zetten.

Het begin

Keurslagers Guido en Marleen Denys – Dejaegher, ontwikkelden eind jaren ’60 de eerste DELINO sausen. Oorspronkelijk waren ze gekend onder de naam ‘Culino’. In 1984 richtten ze het bedrijf DELINO op.

nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL