Carpaccio van kalfsvlees met Italian Light Vinaigrette

Carpaccio van kalfsvlees met Italian Light Vinaigrette

Ingrediënten

  • 600 g kalfslende
  • 1 l kippenbouillon
  • 2 wortels
  • 2 uien
  • Enkele staafjes groene selder
  • 50 g olijven
  • 100 g rucola
  • 1 rode ui
  • 3 dl Italian Light Vinaigrette van Delino

Instructies

  • Kuis de kalfslende. Kook de kippenbouillon op, voeg er de uien, wortel en selder aan toe. Kruid de bouillon goed af en doe er de kalfslende bij. Laat op een zacht vuurtje garen gedurende ± 45 minuten. Laat afkoelen in de bouillon.
    Snijd het vlees in fijne plakjes en leg op een grote schaal. Snijd de rode ui in fijne plakjes. Bestrooi het vlees ermee en werk af met de rucola en de Delino Italian Light Vinaigrette.


nl_BENL