Kip-garnaalballetjes met Loempiasaus

Kip-garnaalballetjes met Loempiasaus

Servings 4

Ingrediënten

  • 4 Gemengde sla van fijngehakte radijs, rode pijpajuin, puntpaprika, witte kool en jonge prei gemengd met paprika-azijn en olijfolie
  • 6 dl Loempiasaus Delino

Voor de balletjes:

  • 400 g kippengehakt
  • 200 g gebakken scampi fijngehakt
  • 5 g sambal manis
  • 1 dl Loempiasaus Delino
  • 2 rode pijpajuin fijngehakt

Instructies

  • Warm de over voor op 190°.
  • Meng alle ingrediënten voor de balletjes en maak er mooie kip-garnaalballetjes me. Schik op een ongeoliede bakplaat en bak een 10-tal minuten in de oven.

Presentatie:

  • Schik de salade met daarop de kip-garnaalballetjes.
  • Serveer met extra Delino Loempiasaus als dipsaus.


nl_BENL