Kebab met Andalouse

Kebab met Andalouse

Servings 4

Ingrediënten

  • 4 pittabroodjes
  • 50 g rode paprika, ontpit, in fijne reepjes gesneden.
  • 100 g Roma tomaten, ontpit in fijne reepjes gesneden.
  • 50 g Andalouse Delino
  • gehakte rode ajuin

Voor de kebab:

  • 800 g lamsgehakt gekruid
  • 100 g Andalouse Delino
  • 100 g broodkruim
  • 10 g Baharat kruiden
  • 5 g fijngehakte munt
  • 5 g fijngehakte koriander

Instructies

  • Meng de tomaat paprika en de Delino Andalouse
  • Warm de oven voor op 210°C.
  • Meng alle ingrediënten voor de 'kebab' tot een vaste massa. Vorm deze rond kebab-stokjes (indien hout, eerst geweekt in lauw water). Schik deze op bakpapier en bak gaar in de oven.
  • Warm de Pitabroodjes

Presentatie:

  • Serveer de tomaat-paprikasalade op het broodjes met daarop de 'kebab'
  • Werk af met extra Delino Andalouse, rode ajuin met verse kruiden.


nl_BENL