08 feb Kebab met Andalouse
Servings 4
Ingrediënten
- 4 pittabroodjes
- 50 g rode paprika, ontpit, in fijne reepjes gesneden.
- 100 g Roma tomaten, ontpit in fijne reepjes gesneden.
- 50 g Andalouse Delino
- gehakte rode ajuin
Voor de kebab:
- 800 g lamsgehakt gekruid
- 100 g Andalouse Delino
- 100 g broodkruim
- 10 g Baharat kruiden
- 5 g fijngehakte munt
- 5 g fijngehakte koriander
Instructies
- Meng de tomaat paprika en de Delino Andalouse
- Warm de oven voor op 210°C.
- Meng alle ingrediënten voor de 'kebab' tot een vaste massa. Vorm deze rond kebab-stokjes (indien hout, eerst geweekt in lauw water). Schik deze op bakpapier en bak gaar in de oven.
- Warm de Pitabroodjes
Presentatie:
- Serveer de tomaat-paprikasalade op het broodjes met daarop de 'kebab'
- Werk af met extra Delino Andalouse, rode ajuin met verse kruiden.