21 aug Rundsspiezen gegrild met aardappelstoof en Bearnaise
Ingrediënten
- 4 rundvlees brochettes met 'filet mignon' en rode ajuin
- Verse dragonblaadjes
- 6 dl Bearnaise van Delino
- Voor de aardappelstoof:
- 1 dl olijfolie
- 400 g groene courgettes in schijfjes
- 400 g beetgaar gekookte aardappelschijfjes
- 200 g aubergineschijfjes
- 1 rode ajuin, fijngehakt
- 2 teentjes look, fijn versnipperd
Instructies
- Verwarm uw oven voor op 190°C.
- Verwarmd de grillpan voor.
- Maak de aardappelstoof: warm de olijfolie in een braadpan en zet er de ajuin en look in aan. Doe er de aardappelschijfjes, de aubergine en de courgetteschijfjes bij en bak krokant.
- Grill de brochettes aan in de grillpan en gaar verder naar believen in de oven.
- Warm de DELINO Bearnaise lauw.
- Presentatie:
- Maak een sharing schotel: schik de aardappelstoof met daarop de brochettes.
- Werk af met DELINO Bearnaise en serveer.