Pinsa met paprika, kalkoen, cheddar en Black Pepper (voor 1 pinsa)

Pinsa met paprika, kalkoen, cheddar en Black Pepper (voor 1 pinsa)

Ingrediënten

  • 1 pinsa
  • 100 g gele puntpaprika ontpit en in fijne reepjes gesneden
  • 100 g courgette in fijne plakjes
  • 80 g geraspte cheddar
  • 2 dl Black Pepper saus DELINO
  • Vers gehakte platte peterselie

Instructies

  • Warm de oven voor op 240°C.
  • Verdeel alle ingredienten over de pinsa.
  • Bak gedurende 5 minuten en werk nadien af met de Black Peppersaus en wat peterselie.

Notes

TIP: Pinsa is een basis foccacia die natuur is van smaak, perfect als brood en ook om te beleggen. Kan belegd worden verkocht, waarbij de klant thuis afbakt. De Black Peppersaus moet apart worden meegegeven. Kan ook perfect met de Delino gekruide tomatensaus “pizza”, deze kan worden gebruikt om de Pinsa te beleggen.


nl_BENL