Aardappelsalade met Honingmosterdvinaigrette

Aardappelsalade met Honingmosterdvinaigrette

Ingrediënten

  • 400 g voorgegaard buikspek, type Breydel
  • 5 cl olijfolie
  • 400 g aardappelschijfjes beetgaar gekookt
  • 200 g champignonschijfjes
  • 2 teentjes look, fijn versnipperd
  • 1 banaansjalot, fijngehakt
  • Verse platte peterselie
  • 4 dl Honingmosterdvinaigrette van Delino

Instructies

  • Warm de grillpan met wat olijfolie en bak er het buikspek op.
  • Besprenkel met olijfolie, voeg sjalot, champignon en aardappel bij en stoof gaar.
  • Laat lauw worden en meng er de Honingmosterdvinaigrette door. Werk af met platte peterselie.
  • Presentatie:
  • Serveer als tapas of als aardappelsalade bij een lekkere vleesschotel of bij gegrilde vis.
  • Tip: de meeste van onze DELINO vinaigrettes kunnen niet opgewarmd worden. Daarentegen kun je ze wel gebruiken op panini's of burgers, dus op een warm oppervlak. Of je kan ze mengen met lauwe ingrediënten zoals aardappels of scampi.


nl_BENL