Couscoussalade met gehaktrolletjes en Honingmosterdvinaigrette

Couscoussalade met gehaktrolletjes en Honingmosterdvinaigrette

Ingrediënten

  • 16 mini-boomstammetjes met kippengehakt omwikkeld met spek
  • 5 cl olijfolie
  • Verse munt, fijngehakt
  • 4 dl Honingmosterdvinaigrette van Delino
  • Voor de couscoussalade:
  • 400 g parelcouscous
  • 100 g wortelschijfjes
  • 1 rode ajuin in dunne plakjes
  • 1 l groentebouillon
  • 5 cl olijfolie

Instructies

  • Warm de grillpan met wat olijfolie en bak er de mini-boomstammetjes op.
  • Maak de parelcouscous:
  • Kook de bouillon en voeg er de couscous en de wortel bij. Laat opkoken en kook 10 minuten door tot de couscous gaar is. Giet af, meng er de olie door en de wortel door en laat afkoelen.
  • Presentatie:
  • Schik de couscous en werk af met de helft van de Honingmosterdvinaigrette.
  • Werk af met de rolletjes, extra vinaigrette en wat versgehakte munt.


nl_BENL
en_USEN fr_FRFR de_DEDE nl_BENL